loading…

Musicalul romantic “La La Land” a fost nominalizată astăzi la un număr record de premii Oscar, nu mai puțin de 14, a anunțat Academia americană de film, relatează agențiile de presă internaționale.

Filmul regizorului Damian Chazelle a fost nominalizată pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, scenariu original și coloană sonoră, precum și pentru montaj, imagine, producție, costume și “sound design”.

Actorii principal din film, Ryan Gosling și Emma Stone, au fost nominalizați pentru cele mai bune roluri principale masculin și feminin.

De asemenea, “La La Land” a obținut două nominalizări la categoria cel mai bun cântec original, pentru “City of Stars” și “Audition”.

În topul nominalizărilor urmează “Arrival”, cu Amy Adams, și “Moonlight”, o dramă privind viața unui tânăr homosexual de culoare, cu câte opt nominalizări fiecare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/la-la-land-obtine-un-numar-record-de-14-nominalizari-la-premiile-oscar-35181.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/la-la-land-obtine-un-numar-record-de-14-nominalizari-la-premiile-oscar-35181-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv