loading…

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, la Strasbourg, că nu este îngrijorat de democrația din România, pe care a caracterizat-o drept ”vie”, cu dezbateri și certuri.

”La noi, cultura dezbaterii nu a fost chiar pe primul loc, mai ales în anii comunismului. Cumva, această abordare a ajuns până în timpurile noaste. Dar recuperăm. De la certuri ajungem la dezbateri, de la dezbateri, la idei și, în acest fel, eu personal sunt convins că lucrurile vor merge mai bine”, a spus Klaus Iohannis.

Câteodată, înainte să fie mai bine, trebuie să fie mai rău. Mă tem că asta este faza în care ne aflăm acum, a mai spus președintele.

Președintele Klaus Iohannis efectuează marți și miercuri o vizită oficială la Strasbourg, unde va susține un discurs în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la invitația președintelui acestui for, Pedro Agramunt, și va avea întrevederi cu secretarul general al CoE, Thorbjorn Jagland, precum și cu alți oficiali.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/klaus-iohannis-nu-sunt-ingrijorat-pentru-democratia-din-romania-de-la-certuri-ajungem-la-dezbateri-35194.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/klaus-iohannis-nu-sunt-ingrijorat-pentru-democratia-din-romania-de-la-certuri-ajungem-la-dezbateri-35194-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv