Autor:
Carmen Vintilă
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 51 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Strasbourg, a declarat că PSD şi liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, s-au comportat “ca la grădiniţă” în chestiunea declanşării referendumului pe tema modificărilor la legislaţia penală, informează Agerpres.

 “PSD şi Dragnea s-au comportat ca la grădiniţă: ‘Vin cu tata, vin şi eu cu tata, am eu un unchi şi vin şi eu cu un unchi mai tare‘”, a spus şeful statului, cu privire la reacţiile PSD şi ale lui Liviu Dragnea în chestiunea referendumului. 

El a susţinut că social-democraţii se gândesc la suspendarea sa din funcţie de la data la care a devenit preşedinte, dar că nu crede în declanşarea acestei proceduri. 

Preşedintele Iohannis a afirmat că nu are informaţii că graţierea şi amnistia vor fi promovate în zilele următoare prin OUG, adăugând şi că în prezent “cercul de decidenţi în PSD s-a restrâns foarte mult şi tinde spre unu”. 

Şeful statului a apreciat şi că premierul Sorin Grindeanu este un om care înţelege politica şi cu care se poate discuta. Iohannis a precizat că înainte de a prezida şedinţa de Guvern de săptămâna trecută a avut o întrevedere cu premierul Grindeanu, pe care l-a întrebat dacă nu ar fi politicos să-l invite la această reuniune dacă tot a venit la Executiv. 

Şeful statului efectuează o vizită oficială de două zile la Strasbourg

Tag-uri:
Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis ÎL DINAMITEAZĂ PE LIVIU DRAGNEA: “S-a comportat ca la grădiniţă. Vin cu tata, vin şi eu cu tata” .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/iohannisss-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/iohannisss-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 51 Vizualizari <!-- --> Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Strasbourg,...

Preluat de la EVZ