Autor:
Matei Năstase
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Incident teribil petrecut într-un mall din București. O femeie căzută de la unul din etajele superioare ale clădirii a fost declarată inițial decedată de un medic SMURD. Ulterior, acesta a constatat că are puls și a trimis-o de urgență pe femeie la Spitalul Universitar, unde a decedat.

”La fața locului au sosit două echipaje de salvare SMURD de tip B și C. Diferența dintre cele două este că B are paramedici și C are medic. Prima evaloare pe care a făcut-o medicul SMURD a fost că persoana respectivă a fosst declarată decedată. Ulterior, când a intrat în contact cu victima a constat că aceasta are puls și au început manevrele de resuscitare. Au predat-o la Spitalul Universitar cu puls. Ne asumăm informația greșită difuzată inițial”, a declarat pentru EVZ purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, Daniel Vasile.

Unele surse au declarat pentru EVZ că femeia a decedat la Spitalul Universitar.

Tag-uri:
incident, mall, femeie, ambulante, echipaje, smurd, medic, purtator de cuvant, puls

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INCIDENT HALUCINANT ÎN BUCUREȘTI. Femeia căzută de la etaj în mall a fost declarată iniția MOARTĂ, apoi VIE și iar MOARTĂ.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_213-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_213-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Incident teribil petrecut într-un mall din București....

Preluat de la EVZ