Autor:
Petrisor Cana
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 645 Vizualizari

<!–

–>

De trei săptămâni, gunoaiele zac abandonate într-un cartier rezidenţial din Bucureşti, în ciuda numeroaselor solicitări ale locatarilor. Un cititor EVZ ne-a trimis o serie de fotografii care arată cum oamenii au început să arunce resturile nefolositoare pe unde apucă, iar în jurul tomberoanelor sunt mormane de gunoaie.

UPDATE.După publicarea fotografiilor pe site-ul EVZ, firma de salubritate a trimis la faţa locului autospeciale pentru a ridica gunoiul, ne-au transmis locatari ai cartierului.

De o privelişte care aminteşte de o zonă insalubră din Cartierul Ferentari au parte locuitorii blocurilor dintr-un cartier “de lux” al Bucureştiului. Deşi vremea rea s-a mai potolit, firma de salubritate care trebuia să ajungă în cartierul rezidenţial “Lacul Morii”, din Sectorul 6 al Capitalei, n-a mai trecut pe acolo să ridice gunoiul de trei săptămâni, susţin locatarii sin zonă.

Un cititor care locuieşte în blocul 3 din Calea Giuleşti, nr. 337 B, ne-a trimis imagini cu “munţii” de gunoaie adunaţi în jurul tomberoanelor situate lângă imobil. Blocul aparţine, din informaţiile nostre, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 1.

Fotografiile arată că unii dintre locatari au aruncat gunoaiele pe unde apucă, pe lângă gardul din preajma blocului su chiar în interiorul scărilor imobilelor.

Din spusele localnicului reiese că nici angajaţii firmei angajată să facă curat în bloc nu a mai trecut pe acolo după Sărbătorile de Iarnă. Abia ieri, susţine omul, au venit să cureţe mizeria din interior.

Tag-uri:
gunoaie, imagini socante, cartier rezidential, Lacul Morii, Sectorul 6, Bucuresti, mormane de gunoaie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IMAGINI ŞOCANTE într-un CARTIER REZIDENŢIAL. Mormane de GUNOAIE. Mizeria nu a fost ridicată timp de TREI SĂPTĂMÂNI | GALERIE FOTO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mormane-gunoi-zapada-3-mic-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mormane-gunoi-zapada-3-mic-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Petrisor Cana | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 645 Vizualizari <!-- --> De o privelişte care aminteşte de o...

Preluat de la EVZ