Autor:
Radu Pădure
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Hillary și Bill Clinton reintră în scenă

Înfrângerea umilitoare în fața lui Donald Trump nu a descurajat-o pe Hillary Clinton, care plănuiește un „come back” spectaculos în primăvară.

Fosta Primă Doamnă și soțul ei, Bill Clinton, caută modalități pentru a reveni în jocurile politice, potrivit unor surse care au vorbit direct cu cei doi dar și cu numeroși membri ai Partidului Democrat, scrie Daily Express.

Mack McLarty, fost șef al administrației de la Casa Albă, în timpul lui Bill Clinton, a declarat:

„În ciuda marii dezamăgiri, tenacitatea se află în ADN-ul Clintonilor. Așa că, deși nu mă aștept să-i văd încercând să-și afirme autoritatea, cred că este firesc pentru ei să caute oportunități de a se implica.”

Se crede că Hillary va încerca un „come back” politic undeva în primăvară, fără totuși a intra în politica de partid, ci mai degrabă scriind sau sprijind anumite inițiative politice.

Umilitoarea înfrângere în fața lui Trump îi va determina probabil pe Clintoni să se retragă din prima linie politică pentru a sprijini alți lideri democrați.

Una dintre prioritățile principale ale Clintonilor ar putea fi pregătirea viitoarei generații de lideri politici, scrie Politico.

Mulți politicieni democrați consideră că cel mai potrivit moment de revenire vor fi alegerile pentru guvernatori în New Jersey și Virginia, care vor avea loc în noiembrie, iar soții Clinton s-ar putea implica în strângerea de fonduri pentru campania Democraților, lucru la care se pricep atât de bine.

Skip Rutherford, membru fondator al Fundației Clinton, afirmă:

„Aș fi surprins (să-l văd pe Bill Clinton retrăgându-se din politică – n.r.), pentru că are atâția prieteni care încă sunt activi, cu care a lucrat de atâția ani. Mulți dintre cei implicați în lumea politică au debutat în lumea Clinton, așa că există o mare pătură de oameni conectați cu amândoi Clintonii. Dacă cineva pe care îl cunosc candidează pentru Senat sau Cameră sau Primărie, nu le stă în caracter să nu-i sprijine.”

Citeste si:

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hillary Clinton nu se lasă: REVINE în politică, alături de Bill.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hillary-bill-clinton-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hillary-bill-clinton-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Hillary și Bill Clinton reintră în scenă Înfrângerea...

Preluat de la EVZ