loading…

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, spune că angajații din sistemul public vor primi un tichet de vacanță cel târziu la 1 iulie, deși Ministerul Finanțelor propune și pentru acest an suspendarea acordării de vouchere de vacanță.

În prezent, doar angajații din mediul privat pot beneficia de aceste tichete, scrie economica.net.

Ministrul Turismului a declarat că cel târziu de la 1 iulie, angajații din sistemul public vor primi un tichet de vacanță. Potrivit legii, se pot acorda tichete de vacanță cu o valoare maximă a șase salarii de bază minime brute pe țară. 

Un proiect de Ordonanță de urgență pus în dezbatere de Ministerul Finanțelor la începutul acestei săptămâni prevede suspendarea acordării de premii, tichete cadou, tichete de masă, vouchere de vacanță, ajutoare/indemnizații la ieșirea la pensie/trecerea în rezervă, pentru perioada 1 martie – 2017. Efortul bugetar generat de acordarea acestora, inclusiv a voucherelor de vacanță, ar fi de 17,26 miliarde lei, mai arată documentul citat. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/fiecare-bugetar-va-primi-un-tichet-de-vacanta-cel-tarziu-de-la-1-iulie-35180.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/fiecare-bugetar-va-primi-un-tichet-de-vacanta-cel-tarziu-de-la-1-iulie-35180-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv