loading…

Trupurile neînsuflețite a două femei, care se adaugă unui număr de alte șase cadavre descoperite în timpul nopții, au fost scoase în această dimineață din hotelul acoperit de o avalanșă în urmă cu șase zile în Italia, au anunțat media italiene, relatează AFP.

Numărul persoanelor decedate în urma catastrofei se ridică astfel la 14 și numărul celor dispăruți scade la 15, printre care salvatorii speră încă să descopere supraviețuitori, pe lângă cei 11 deja scoși din hotel, notează Agerpres.

În paralel cu căutările, justiția italiană anchetează asupra istoricului hotelului Rigopiano, situat în regiunea Abruzzo, și a desfășurării evenimentelor pentru a stabili dacă această catastrofă putea fi evitată.

O anchetă pentru omucidere involuntară a fost deschisă după producerea dramei pentru a determina dacă toate riscurile au fost luate în calcul în construcția hotelului, precum și în derularea evenimentelor de miercurea trecută. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/doua-trupuri-neinsufletite-descoperite-astazi-in-hotelul-distrus-de-avalansa-in-italia-bilant-provizoriu-de-14-morti-35160.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/doua-trupuri-neinsufletite-descoperite-astazi-in-hotelul-distrus-de-avalansa-in-italia-bilant-provizoriu-de-14-morti-35160-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv