Autor:
Matei Năstase
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 344 Vizualizari

<!–

–>

În această seară, la B1 TV, Alexandru Căutiș, jurnalist de investigații, a afirmat că miliardarul Dan Adamescu i-a mărturisit în cadrul unor discuții private că a fost silit să dea șpăgi unor politicieni pentru a-și menține afacerile. Mai mult, acesta a spus că Dan Adamescu a vrut să facă un denunț la DNA, dar că acesta nu i-a fost luat în considerare. Alexandru Căutiș a declanșat o furtună în emisiune când a afirmat că, după părerea lui, moartea lui Adamescu este suspectă, fiind extrem de probabil faptul că acesta a fost omorât cu bună știință, în special prin modul de detenție, prin refuzul tratamentului medical adecvat în paralel cu îngroparea secretelor deținute de Dan Adamescu.

Sabin Orcan, directorul cotidianului România Liberă, ziarul deținut de familia Adamescu, a confirmat cele spuse de Alexandru Căutiș, spunând că persoanele vizate de procurori erau Traian Băsescu și Elena Udrea. Însă, Dan Adamescu a spus că nu i-a cunoscut în altă calitate decât oficială și că nu le-a dat mită niciodată.

Omul de afaceri voia să facă un denunț împotriva lui Mișu Negrițoiu, Dan Radu Rușanu și Daniel Chițoiu.

În aceeași emisiune, Alexandru Căutiș a spus că a văzut denunțul scris de Dan Adamescu și că în el se făcea referire la ”un personaj care era considerat a fi al doilea om în stat, deși poziția oficială nu era de un asemenea nivel”.

La insistențele lui Dan Andonic, jurnalist EVZ, prezt în studioul B1, Alexandru Căutiș a confirmat faptul că este vorba de perioada în care era prim-ministru Victor Ponta, refuzând însă să confirme sau să infirme că este vorba despre acesta.

Însă, Alexandru Căutiș a spus că există date privind implicarea unor oficiali din perioada guvernului Ponta, iar Andrei Bădin în aceeași emisiune a afirmat că și Sebastian Ghiță ar fi implicat.Un fost ofiţer SRI ARUNCĂ BOMBA! Serviciul Român de Informaţii a cerut ÎNSCENAREA UNUI DOSAR pe numele afaceristului Dan Adamescu. Se dorea ELIMINAREA LUIÎn cadrul aceleiași emisiuni, Adrian Rusu, fost ofiţer SRI, a făcut dezvăluiri şocante cu privire la dosarele afaceristului Dan Adamescu, susţinând că Serviciul Român de Informaţii a cerut înscenarea unui dosar în care Adamescu să fie implicat, deoarece se dorea închiderea ziarului “România Liberă”.
 

“Ziarul “România Liberă” a fost singurul ziar echidistant care a făcut acuzaţii la adresa lui Kovesi şi a lui Coldea. (…) În decembrie 2012 a fost convocată o şedinţă la SRI unde a participat domnul Florian Coldea şi Elena Istode, cu numele de cod “Anaconda”, în care s-a pus problema că “România Liberă” deranjează şi s-a făcut o discuţie pentru înscenarea unui dosar lui Dan Adamescu. 

S-a încercat închiderea ziarului “România Liberă”. În acest context, coldea a jucat pe mână cu Ponta şi Ghiţă, pentru că Florian Coldea a fost de partea PSD până la alegerile prezidenţiale, după a trecut de cealaltă parte. 

Toţi care veneau în contact cu avocaţii familiei Adamescu erau filaţi bară la bară de ofiţerii SRI”, a transmis Adrian Rusu la B1 TV. 

Tag-uri:
dan adamescu, moarte suspecta, date, sebastian ghita, ponta, andrei badin, dezvaluiri, dan andronic, evz

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezvăluiri ȘOCANTE după moartea lui Dan Adamescu. UN DENUNȚ REFUZAT DE DNA, ȘPĂGI CĂTRE POLITICIENI ȘI MOARTEA SUSPECTĂ A UNUI MILIARDAR.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adamescudan-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adamescudan-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | marţi, 24 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 344 Vizualizari <!-- --> În această seară, la B1 TV, Alexandru...

Preluat de la EVZ