Autor:
Ana Petrescu
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 61 Vizualizari

<!–

–>

Viorel Ștefan, ministrul Finanțelor

Liviu Dragnea a afirmat că nu s-a luat în calcul “absolut deloc” remanierea ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, potrivit Agerpres. Liderul PSD a precizat că acesta a fost “puţin mai moale” la discuţiile cu miniştrii privind bugetul, dar este un bun profesionist.

“Viorel Ştefan a înţeles foarte bine, numai că fiind la prima confruntare a lui cu ministerele, a fost, poate, mai moale decât trebuie să fie un ministru de finanţe. Nu s-a luat în calcul absolut deloc. E de bună-credinţă, e bun profesionist, a fost puţin mai moale decât trebuia, dar s-a depăşit asta”, a spus liderul PSD, după întâlnirea referitoare la proiectul de buget organizată marţi la sediul partidului din Băneasa. 

Dragnea a mai spus că nu ştie dacă miercuri va trece proiectul de buget în şedinţa de guvern, afirmând că acest lucru va fi decis de premier. 

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost criticat dur de liderul social-democraților, Liviu Dragnea, şi de premierul Sorin Grindeanu, în cursul discuţiilor de marţi pe tema proiectului de buget pe anul 2017, fiindu-i imputat faptul că nu a respectat prevederile din programul de guvernare al PSD, potrivit unor surse din partid.

Tag-uri:
dragnea, grindeanu, ministru finante, viorel stefan, liviu dragnea, psd, buget 2017, buget, guvern, sorin grindeanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce AU DECIS Dragnea și Grindeanu cu privire la REMANIEREA ministrului de Finanțe.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/Stefan_Viorel-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/Stefan_Viorel-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 61 Vizualizari <!-- --> Viorel Ștefan, ministrul Finanțelor Liviu Dragnea a afirmat...

Preluat de la EVZ