Autor:
Carmen Vintilă
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi că nu s-a luat în calcul “absolut deloc” remanierea ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, adăugând că acesta a fost “puţin mai moale” la discuţiile cu miniştrii privind bugetul, dar este un bun profesionist.

“Viorel Ştefan a înţeles foarte bine, numai că fiind la prima confruntare a lui cu ministerele, a fost, poate, mai moale decât trebuie să fie un ministru de finanţe. Nu s-a luat în calcul absolut deloc. E de bună-credinţă, e bun profesionist, a fost puţin mai moale decât trebuia, dar s-a depăşit asta”, a spus liderul PSD, citat de Agerpres, după întâlnirea referitoare la proiectul de buget organizată marţi la sediul partidului din Băneasa. 

El a adăugat că nu ştie dacă miercuri va trece proiectul de buget în şedinţa de guvern, afirmând că acest lucru va fi decis de premier.

Totodată, Dragnea a spus că va analiza “oportunitatea” organizării referendumului anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, precizând totodată că ‘şi noi susţinem lupta împotriva corupţiei’. 

“Cu referendumul, o să citesc mâine adresa de la preşedinte (…) N-am ajuns la Camera Deputaţilor astăzi. Şi o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. Din punctul meu de vedere şi noi susţinem lupta împotriva corupţiei. Nu-mi este foarte clar de ce trebuie pusă această întrebare, dar şi noi susţinem asta. N-avem nimic împotriva referendumului”, a declarat Liviu Dragnea, la sediul PSD. 

Tag-uri:
Liviu Dragnea, PSD, ministerul de Finante, Guvern

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce a declarat Liviu Dragnea despre REMANIEREA ministrului de Finanțe. PLUS: Reacția pe referendumul anunțat de Iohannis .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/04-05-dragnea-nd-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/04-05-dragnea-nd-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari <!-- --> Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat,...

Preluat de la EVZ