Autor:
Dodo Romniceanu
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 158 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele american Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Cei doi fii ai săi Don Jr. şi Eric se vor ocupa în continuare de afacere, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer.

„A demisionat din companie, așa cum a spus că va face înainte de a fi învestit în funcție. Don și Eric se ocupă în totalitate de companie”, a preciat Spicer.

Având în vedere amploarea conflictelor dintre vastele afaceri ale lui Trump și interesele Statelor Unite, magnatul a promis în campanie să le elimine prin ruperea legăturilor cu compania sa, dar nu a prezentat un plan credibil în acest sens, notează news.ro

Singura sugestie pe care a făcut-o înainte de învestire  – înființarea unui trust special, în care beneficiarii să nu aibă informații despre active, condus de copii săi – nu ar elimina aceste conflicte, având în vedere că banii generați vor ajunge tot la familia sa.

The Trump Organization (anterior Elizabeth Trump & Son) este un conglomerat american privat, cu sediul în Trump Tower din Manhattan, New York. Organizația deține afacerile, parteneriatele de business și investițiile magnatului Donald Trump.

Tag-uri:
Trump, Donald Trump demisie, Trump a demisionat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BREAKING NEWS. Donald Trump şi-a dat demisia.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump1_4-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump1_4-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 158 Vizualizari <!-- --> Preşedintele american Donald Trump a demisionat din...

Preluat de la EVZ