loading…

Apple a luat prin surprindere fanii atunci când a lansat iPhone 7 fără mufă de căști și a fost criticată pentru acest lucru, deși Moto Z a fost primul smartphone care a renunțat la jack-ul audio.

Însă tocmai când credeam că Apple a terminat cu schimbările majore, analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a venit cu o altă veste tulburătoare: Apple plănuiește eliminarea butonului fizic Home, de sub ecran, relatează EvoNews.com.

Specificații iPhone 8: sistem de recunoaștere cu lasere și ecran OLED Acesta este iconic și a fost prezent pe iPhone încă de la lansarea primului model în urmă cu zece ani. Butonul ar urma să fie înlocuit, după ce Apple va integra senzorul de amprentă direct în ecranul telefonului.

Samsung Galaxy S8: fără butoane fizice sub ecran

Și despre viitorul Samsung Galaxy S8 presa a scris că va veni fără butoanele fizice de sub ecran, însă în timp ce noul Galaxy S8 este așteptat în primăvară, viitorul iPhone 8 va fi prezentat abia în luna septembrie.

De asemenea, viitorul iPhone 8 va veni și cu un sistem de lasere pentru recunoaștere facială, iar varianta de top ar urma să aibă ecran OLED. Apple a mai fost criticată pentru eliminarea unor porturi de pe produsele sale, cel mai recent în cazul noului MacBook Pro, lansat în luna octobmbrie 2016. Acesta nu are decât patru porturi USB-C, dispărând cititorul de carduri, conectorul MagSafe și porturile USB standard.

De asemenea, laptopurile MacBook lansate din 2015 încoace nu au decât un singur port USB-C.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/apple-va-renunta-la-inca-o-tehnologie-standard-in-iphone-8-video-35165.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/apple-va-renunta-la-inca-o-tehnologie-standard-in-iphone-8-video-35165-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv