Autor:
Ramona Feraru
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Dan Adamescu

În acestă noapte omul de afceri Dan Adamescu a decedat, într-un spital privat, deși acesta se afla în cusodia penitenciarului Jilava unde avea de executat o pedepsă de șase ani de închisoare. Aflat în Anglia și dat în urmărire internațională fiul acestuia, Alexander Adamescu, și-a luat rămas bun printr-o scrisoare trimisă la redacția Evz.

Evz publică în integralitate scrisoarea trimisă de fiul omlui de afceri:

Alexander Adamescu: „A crezut pana la capat in dreptate. Era convins ca va fi achitat, caci nu putea sa conceapa ca intr-un stat de drept poate fi condamnat fara probe. Din pacate a murit pierzandu-si increderea in Romania si pofta de viata. A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui. Compania pe care a crescut-o timp de 15 ani, Astra Asigurari, i-a fost falimentata de oameni care l-au acuzat apoi de consecintele actiunilor lor. Azi toate firmele lui sunt pe cale sa fie nationalizate in urma acestor nedreptati. Iar eu pus pe lista neagra. A fost prea mult chiar si pentru luptatorul Dan Adamescu!
Acesta este adevarul despre tatal meu. Multi au ales sa-l judece fara sa-i cunoasca situatia si fara sa-l cunoasca cu adevarat. A fost un om demn, caruia nu-i facea placere sa iasa in fata, preferand sa isi vada de treaba. Nu s-a aparat public la fiecare acuzatie primita. A creat mii de locuri de munca si a format profesionisti, care stiu ca si azi ii poarta recunostinta. A fost un om pentru care numai gradul de inteligenta si volumul de munca au dat masura succesului sau. Nimeni si nimic altceva!
Iar eu voi lupta pana la capat pentru a face cunoscut cata nedreptate i s-a facut de catre un stat opresiv, care confunda dreptatea cu interese oculte si care a ales sa condamne unul dintre putinii oameni de afaceri autentici..
Sa-ti fie tarana usoara, tata!”.
 

Tag-uri:
Alexander Adamescu, Astra Asigurari, scrisoare, adio

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, a trimis o scrisoare de adio.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/dan-adamescu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/dan-adamescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Ramona Feraru | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Dan Adamescu În acestă noapte omul de afceri...

Preluat de la EVZ