loading…

Mărturii și acuze șocante într-un sat din județul Botoșani. Un tânăr de 25 de ani din satul Drislea, comuna Trușești, a ajuns la spital cu o ambulanță acuzând dureri anale și faptul că în urmă cu doar câteva zile a fost agresat sexual de către clopotarul din sat, chiar în clopotniță.

Băiatul povestește că totul s-a petrecut pe fondul consulmului de alcool, cei doi mergând prin sat, din casă în casă, pentru a face listele pentru gunoi.

După ce au fost serviți cu câte un păhărel de țuică, la mai mulți săteni, tânărul l-a însoțit pe clopotar la biserică, acesta spunând că trebuie să tragă clopotele pentru a doua zi și are nevoie de ajutor. Acolo l-ar mai fi servit și acesta cu un pahar de țuică.

“Nu știu ce mi-a pus în rachiul ăla, că m-a înțepenit tot. Abia mă puteam mișca. El mă tot împingea de la spate, îmi punea mâinile pe fund, când urcam în clopotniță, chipurile să mă ajute să urc. Și, la un moment dat, acolo sus, m-am sprijinit de o scară, iar el mi-a dat jos pantalonii și apoi și i-a dat și el”, a declarat tânărul.

sursa: libertatea.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/acuzatii-grave-clopotarul-ar-fi-abuzat-sexual-un-tanar-in-clopotnita-satului-35184.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/acuzatii-grave-clopotarul-ar-fi-abuzat-sexual-un-tanar-in-clopotnita-satului-35184-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv