Autor:
Melania Stoica
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Vladimir Putin

Rusia a semnat un acord cu guvernul sirian, ce le permite forţelor armate ruse să extindă prezenţa pe teritoriul sirian pe termen lung, informează Antena 3.

Conform noului acord, semnat vineri, spațiul alocat pentru navele de război ruse va fi dublat în portul de la Tartous. În plus, Rusia va primi și o bază militară, care ar putea fi extinsă. Rusia are, în prezent, două baze militare în Siria.

Conform agenției ruse Tass, acordul este valabil pentru 49 de ani și poate fi prelungit pentru încă 25.

Puterea rusă a avut un rol important în a-l ajuta pe președintele sirian Bashar al-Assad să obțină un avantaj în conflictul armat care a început în urmă cu șase ani.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că Rusia va reduce prezența militară în Siria, în baza unui acord de încetare a focului, semnat la 30 decembrie între forțele siriene și grupurile rebele.

Tag-uri:
Vladimir Putin, kremlin, siria, documente

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vladimir Putin şi-a făcut cărţile! Ce documente semna liderul de la Kremlin chiar în timpul ceremoniei de învestire a lui Donald Trump.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/putin_4-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/putin_4-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Vladimir Putin Rusia a semnat un acord cu...

Preluat de la EVZ