loading…

Clubul Bamboo a ars în întregime în noaptea de vineri spre sâmbătă, incendiul izbucnind într-un moment în care în club se aflau sute de tineri.

Din fericire, nu au existat victime, însă peste 40 de pesoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Unul dintre tinerii care s-a aflat în clubul Bamboo vorbește despre clipele prin care a trecut. Aflat pe patul de spital, tânărul afirma că în club se fuma și că, după spusele celorlalți, aceasta ar fi și cauza incendiului. 

“Oamenii s-au panicat și strigau de frică. Mi s-a umflat prea tare piciorul. (…) Panica și cu adrenalina care m-au cuprins, nu am mai simțit durerea. (…)Sincer, pe moment nu m-am panicat, angajații spuneau: «Pastrați-vă calmul, nu vă speriați.» Dar au fost alți clienți care au creat panică: «Salvați-vă, că muriți de arși!» (…) Asta a fost norocul meu, că imediat ce s-a oprit muzica, am simțit fum și am ieșit cât am putut de repede afară. (…) Din câte am auzit, eram 1.000 de oameni. (…) Extinctorul nu funcționa. (…) Cred că din interior a izbucnit. (…) Sincer, da. Nu toată lumea, dar se fuma. (…) Da, angajații îi rugau să nu mai fumeze în continuu, dar ei nu înțelegeau’. Spre norocul meu, am scăpat și de atelă, pentru că am făcut sport, dar dacă nu aș fi făcut sport, aș fi avut piciorul rupt. Acum am doar glezna fisurată și o contuzie mai gravă”, a povestit băiatul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-ranit-din-incendiul-de-la-bamboo-face-declaratii-cutremuratoare-extinctorul-nu-functiona-35116.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-ranit-din-incendiul-de-la-bamboo-face-declaratii-cutremuratoare-extinctorul-nu-functiona-35116-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv