loading…

Donald Trump a declarat, în prima zi de mandat, că are un “război în curs” cu organizațiile mass-media și îi acuză pe jurnliști că au subestimat numărul oamenilor prezenți la ceremonia de învestire.

“Problema nu este prezența oamenilor. Problema e reprezentată de atacurile și încercările de a deligitimiza președintele într-o singură zi. Și nu vom sta degeaba să încasăm acest lucru”, a declarat șeful personalului de la Casa Albă,  Reince Priebus said pentru “Fox News Sunday.”

Divergențele cu jurnaliștii au dominat primul weekend din mandatul lui Trump, eclipsând dezbaterile asupra politicilor sale și chestiunilor privind cabinetul său.

Aceasta a fost și întâia temă a primei vizite a lui Trump la CIA, dar și la primul briefing al secretarului de presă, precum și în primele apariții ale oficialilor din noua administrație în talk show-urile de duminică, informează Romaniatv.

Împreună, au clarificat faptul că administrația Trump va continua să-și mențină poziția agresivă în privința organizațiilor de știri care vizează subiecte legate de noul președinte.

“Vom riposta cu toată forța zilnic și de două ori duminică”, a declarat Priebus. Acesta a repetat afirmațiile secretarului de presă de la Casa Albă, Sean Spice, conform cărora că mass media ar fi manipulat fotografii ale National Mall ca mulțimile de vineri să pară mai restrânse decât erau de fapt.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump-declara-razboi-presei-chiar-din-prima-zi-de-mandat-35107.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump-declara-razboi-presei-chiar-din-prima-zi-de-mandat-35107-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv