Autor:
Melania Stoica
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat atacuri dure la adresa președintelul Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a transmis că președintele Klaus Iohannis îndreaptă societatea către o lovitură de stat.

”Dragnea!

Dragnea, vorbeşti cu tupeu despre lovitura de stat dată de Iohannis. Eu nu spun că Iohannis a făcut cel mai inspirat lucru participând la un miting neautorizat cu un discurs nepotrivit împrejurărilor.

Dar, Dragnea, ştii când ar fi fost lovitură de stat?

Îţi spun eu: dacă te schimba pe tine din funcţie şi îşi punea omul lui la Cameră, dacă îl schimba pe Tăriceanu şi îşi punea omul lui la Senat, dacă schimba Avocatul Poporului şi îşi punea omul lui, dacă schimba legea de funcţionare a CCR, după care emitea un decret de revocare a premierului.

Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea.

Sau ai uitat reţeta loviturii de stat din vara anului 2012 la care tu ai fost alături de Antonescu, Ponta şi alţi aventurieri politici? Ce-i drept, şi Iohannis a susţinut lovitura de stat din 2012, dar nu-l judec pentru că are imunitate (ha, ha, ha….)”, a scris fostul președinte pe Facebook.

Tag-uri:
traian basescu, liviu dragnea, referendum, lovitura de stat, klaus iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu ÎI EXPLICĂ lui Liviu Dragnea ce înseamnă o LOVITURĂ DE STAT. Ce îi reproșează fostul președinte liderului PSD.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/traian-basescu_5-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/traian-basescu_5-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu Fostul președinte al României, Traian Băsescu,...

Preluat de la EVZ