loading…

Comisia de control al SRI intenționează să discute miercuri, în cadrul audierii directorului SRI, Eduard Hellvig, și despre „influența” Serviciului asupra protestelor care au avut loc ieri seară în întreaga țară, deoarece această chestiune privește și „siguranța națională”.

Membrii Comisiei de control al SRI vor adăuga la ordinea de zi și „subiectul mai larg al evenimentelor” care au avut loc ieri seara în întreaga țară, unde zeci de mii de oameni au protestat față de ordonanțele care vizează grațierea și modificările aduse Codului penal, potrivit Antena3.

Reprezentanții SRI vor fi întrebați, în cadrul audierii de miercuri din Comisie, despre „influența lor asupra situației generale a țării”, ce privește și “siguranța națională”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/seful-sri-eduard-hellvig-audiat-pentru-protestele-din-tara-35109.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/seful-sri-eduard-hellvig-audiat-pentru-protestele-din-tara-35109-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv