loading…

O tânără de 28 de ani și un bărbat au fost împușcați, duminică seară, într-un bar din Cartierul Unirii din Târgu Mureș, de către un individ înarmat cu o pușcă de vânătoare cu alice, pe care o deținea ilegal.

Cele două victime au fost preluate de echipaje SMURD — femeia a fost în stare gravă și a decedat la spital, iar tânărul a fost rănit în zona membrelor inferioare.

Imediat după ce a tras cele două focuri de armă, bărbatul a ieșit din bar, a aruncat arma peste un gard și a fugit, fiind prins la scurt timp de un echipaj al Jandarmeriei și Poliției.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că femeia lucra în acel bar, tânărul împușcat era un client, iar bărbatul — care este un cunoscut al organelor de anchetă, fiind cercetat pentru furt din locuință — a intrat în bar și a tras în direcția femeii, care i-a fost iubită.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/scandal-cu-impuscaturi-intr-un-bar-o-tanara-de-28-de-ani-a-murit-un-barbat-se-zbate-intre-viata-si-moarte-35099.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/scandal-cu-impuscaturi-intr-un-bar-o-tanara-de-28-de-ani-a-murit-un-barbat-se-zbate-intre-viata-si-moarte-35099-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv