loading…

Investigația Samsung asupra incidentului care a implicat modelul Galaxy Note 7 a confirmat că supraîncălzirea și explozia telefoanelor a fost cauzată de probleme cu bateriile, scrie BBC.

Samsung a susținut astăzi că doar bateriile sunt de vină pentru problemele modelului Note 7, nefiind implicate componente de software sau de hardware.

Potrivit rezultatelor investigației, problemele au fost reprezentate de materialul de izolație insuficient din componența bateriilor și de designul care nu a oferit suficient spațiu electrozilor bateriei.

Compania sud-coreeană susține că atât designul, cât și producția au afectat bateriile a doi producători diferiți. Samsung nu a menționat numele furnizorilor de baterii în prezentarea de luni, dar anul trecut pomenea numele Samsung SDI și Amperex Technolog, o companie din China.

Mai mult, Samsung a menționat că nu va prezenta smartphone-ul Galaxy S8 la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona, așa cum era așteptat, sugerând că lansarea ultimului model ar putea avea loc mai târziu decât cea a versiunii din 2016.

Lansat în august 2016, modelul Note 7 era poziționat ca rival al iPhone.

În septembrie, Samsung a fost nevoit să recheme 2,5 milioane de telefoane din cauza reclamațiilor potrivit cărora bateriile se supraîncălzesc și explodează.

Firma a înlocuit telefoanele utilizatorilor, dar nici aceste dispozitive nu au fost sigure, fiind urmate de plângeri conform cărora telefoanele se supraîncălzesc.

În octombrie, Samsung a oprit producția modelului Note 7.

Incidentul Note 7 ar fi generat costuri de 5,3 miliarde de dolari și a influențat negativ reputația firmei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/samsung-a-dezvaluit-cauza-exploziei-unora-dintre-telefoane-35110.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/samsung-a-dezvaluit-cauza-exploziei-unora-dintre-telefoane-35110-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv