Autor:
Daniel Teodoreanu
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 164 Vizualizari

<!–

–>

Loalwa Braz, interpreta hitului Lambada

S-a aflat cum a murit Loalwa Braz, interpreta hitului Lambada.

Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului Lambada, a fost găsită carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, iar circumstanţele morţii artistei au stârnit semne de întrebare din partea anchetatorilor.

În urma unei investigaţii de amploare, polițiștii au anunțat că aceasta a fost ținta hoțiilor, care apoi au ucis-o și i-au dat foc, conform libertatea.ro.

Un angajat ce lucra ca manager la un restaurant deținut de Loalwa, a mers la Poliție şi a declarat că a fost martor la moartea acesteia. În urma celor relatate, oamenii legii aflau că patru bărbați au intrat în casa ei, au furat obiectele de valoare și au răpit-o pe cântăreață.

Pentru a lămuri cazul, investigatorii au început să-l întrebe mai multe, iar el a clacat și a mărturisit crima. În cele din urmă s-a aflat că managerul şi încă doi tineri au pornit spre casa artistei cu gândul să o jefuiască.

Când au ajuns acolo, Loalwa Braz Vieira s-a luptat cu ei, dar a fost bătută, înjunghiată mortal și dusă în mașina ei.

Pentru a-şi pierde urmele, hoții au încercat să fugă cu mașina ei, dar după un kilometru, autoturismul a avut probleme tehnice, aşa că ei au decis să-i abandoneze trupul în mașină și să-i dea foc.

Tag-uri:
Loalwa Braz Vieira, lambada, Loalwa Braz Vieira moarta, a murit Loalwa Braz Vieira, hitul lambada, kaoma lambada

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-A AFLAT CUM A MURIT Loalwa Braz, interpreta hitului LAMBADA. Criminalul A MĂRTURISIT TOTUL poliţiştilor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/moarte-groaznica-pentru-loalwa-braz-cea-care-a-cantat-hitul-lambada_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/moarte-groaznica-pentru-loalwa-braz-cea-care-a-cantat-hitul-lambada_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 164 Vizualizari <!-- --> Loalwa Braz, interpreta hitului Lambada S-a aflat...

Preluat de la EVZ