loading…

Liviu Dragnea a cerut Comisiei de Control din Parlament a SRI să ceară Serviciului să spună dacă a fost implicat sau nu în protestele de duminică din țară.

În plus, mai mulți lideri politici și formatori de opinie au acuzat o implicare categorică a SRI în aceste mișcări de stradă.

Pentru stiripesurse.ro, SRI a făcut următoarele precizări:

”In urma acuzatiilor grave aduse in spatiul public privind implicarea SRI in organizarea protestului de duminica, 22 ianuarie, Serviciul Roman de Informatii face urmatoarele precizari:

Respingem categoric orice incercare de a implica SRI in dispute politice, organizare de proteste sau alte actiuni care nu tin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Consideram aceste afirmatii denigratoare si menite sa afecteze institutii fundamentale ale regimului democratic.Sri isi reafirma determinarea de a ramane echidistant, neimplicat politic si concentrat pe indeplinirea misiunilor sale cu respectarea stricta a legii”, a precizat SRI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raspunsul-sri-dupa-ce-a-fost-acuzat-ca-ar-fi-participat-la-organizarea-protestelor-din-tara-35098.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raspunsul-sri-dupa-ce-a-fost-acuzat-ca-ar-fi-participat-la-organizarea-protestelor-din-tara-35098-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv