loading…

Președintele american Donald Trump nu își va publica declarațiile fiscale, a declarat consiliera sa, Kellyane Conway.

“Oamenilor nu le-a păsat. Au votat pentru el și permiteți-mi să fiu foarte clară: majoritatea americanilor sunt foarte preocupați de cum vor arăta propriile lor declarații fiscale pe durata mandatului președintelui Trump, nu cum arată ale lui”, a spus Conway duminică.

Deși consiliera afirmă că alegătorii nu sunt interesați de subiect, un sondaj de opinie recent pentru Washington Post și ABC a arătat că 74% din americani, inclusiv 53% din republicani consideră că Trump ar trebui să facă publice documentele respective, notează DPA, potrivit Agerpres.

Donald Trump este primul președinte american care a încălcat tradiția de decenii de a-și face publice declarațiile fiscale încă din timpul campaniei electorale. Motivul invocat a fost că declarațiile sunt încă în curs de auditare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/presedintele-donald-trump-nu-isi-va-publica-declaratiile-fiscale-35102.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/presedintele-donald-trump-nu-isi-va-publica-declaratiile-fiscale-35102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv