Autor:
Daniel Teodoreanu
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 242 Vizualizari

<!–

–>

foto simbol

Pericol de moarte la McDonald’s. Un produs foarte popular este în centrul scandalului care face ocolul lumii.

Un caz incredibil a atras atenţia asupra celui mai mare lanţ de restaurant fast-food din lume, conform jurnaliştilor de la The Sun. Totul s-a întâmplat la 23 decembrie 2016, la un restaurant McDonald’s din Stockport, Greater Manchester (Anglia). David Cheetham (52 de ani) a ieşit afară cu mama lui Gwenda (76 de ani) pentru a cumpăra 20 nuggets, două porţii de cartofi prăjiţi şi milkshake.

Odată întorşi acasă, fiul a hrănit-o pe mama lui, care era paralizată de la gât în jos şi s-a dus să pregătească ceaiul. N-au trecut decât câteva momente şi a auzit-o pe femeie cum se zbătea din cauză că se sufoca. Când a ajuns, fiul s-a speriat, dar şi-a recăpătat calmul şi a început să aplice procedurile învăţate de la medici.

În cele din urmă, femeia a reuşit să scuipe ceea o împiedica să respire normal, adică un dinte de aur. David Cheetham, care are grijă de mama lui în permanenţă, şi-a dat seama că dintele vine din bucăţile de nuggets şi a făcut imediat o sesizare mai-marilor McDonald’s.

“Am simţit ceva tare cum ajunge în gât. Am simţit că s-a împotmolit acolo pentru mult timp. Sunt tretraplegică şi nu mă pot mişca. Nu mi-am putut mişca deloc capul pentru a putea scăpa. Nu am putut respira. Din fericire, David m-a auzit, a fugit spre mine, m-a ridicat, m-a lovit în spate şi mi-a spus să scuip. Am fost înspăimântată, am crezut că voi muri”, a declarat femeia.

În legătură cu bizarul eveniment, reprezentanţii McDonald’s au cerut analizarea dintelui, dar familia a refuzat să accepte cererea, pentru că se temea că ”proba” va dispărea. “Am trimis poze cu dintele, dar ei au insistat să trimit dintele pentru analiză. Era singura mea dovadă. Ei au trimis doar un plic plătit. Vă puteţi imagina că odată trimis, puteau spune că s-a pierdut corespondenţa sau mai ştiu ce altă scuză puteau găsi”, a precizat David Cheetham.

“În primul rând îmi pare rău să aflu despre experienţa mamei tale şi sper că se simte mai bine. Pot confirma că în prezent analizăm sesizarea ta şi voi reveni cu o concluzie în următoarele zile”, a fost reacţia managerului Rhona Floyd la plângerea făcută de David Cheetham.

“Siguranţa alimentelor este prioritatea noastra şi urmăm standarde ridicate pentru a evita imperfecţiunile în mâncarea noastră. Chicken McNuggets sunt făcute 100% din piept de pui şi sunt îngheţate înainte în fabrici înainte de a sosi în restaurante. De aceea, considerăm că este greu de crezut că această situaţie a fost generată din cauza restaurantului nostru. L-am rugat pe domnul Cheetham să returneze dintele, dar a refuzat. Fără obiect, nu putem continua investigaţia”, a declarat oficialul restaurantului fast food în legătură cu evenimentul care putea curma viaţa femeii.

Tag-uri:
McDonald’s, pericol de moarte, pericol de moarte McDonald’s, mancare McDonald’s, probleme mancare McDonald’s, meniuri McDonald’s, David Cheetham, Gwenda Chhetham, the sun

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PERICOL DE MOARTE la McDonald’s. Un PRODUS FOARTE POPULAR este ÎN CENTRUL SCANDALULUI care face ocolul lumii. DETALII INCREDIBILE oferite de clienţi.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/foto-simbol_10-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/foto-simbol_10-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 242 Vizualizari <!-- --> foto simbol Pericol de moarte la McDonald's....

Preluat de la EVZ