loading…

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, astăzi, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis.

Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins astăzi, la ora 12,30, au anunțat oficiali ai ISU București. La fața locului va rămâne o autospecială de stingere pentru supraveghere.

“A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut… Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit”, a declarat italianul Joshua Castellano, după ce a fost audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/patronul-clubului-bamboo-focul-a-pornit-dintr-un-spatiu-care-normal-este-inchis-35135.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/patronul-clubului-bamboo-focul-a-pornit-dintr-un-spatiu-care-normal-este-inchis-35135-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv