Autor:
Dodo Romniceanu
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 97 Vizualizari

<!–

–>

Mircea Cărtărescu

Într-o postare pe pagina domniei sale de Faceboo, celebrul scriitor Mircea Cărtrescu laudă atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis care “cunoaşte interesele României şi ale românilor” şi lansează critici furibunde în direcţia guvernului PSD.

Redăm integral postarea lui Mircea Cărtărescu de pe Facebook: “Poporul român n-a ales parlamentul ăsta de hoți, nici guvernul ăsta de semi-oligofreni și semi-analfabeți. El a votat pentru o viață mai bună și mai demnă, nu pentru o mafie spoliatoare care vrea acum să scape de pușcărie. Iar acum oamenii sunt în stradă și acolo vor rămâne până va trece pericolul unor legi făcute pentru cei care le dau. L-am subestimat pe președintele Iohannis, se vede acum că e un om de stat care cunoaște interesele României și ale românilor. Nu avem un alt pol politic în stare să se opună hoților. Președintele trebuie sprijinit acum, în perioada asta, ca garant al unei justiții libere”

Tag-uri:
Cartarescu, Mircea Cartarescu proteste, proteste cartrescu, Dragnea-Grindeanu, Cartarescu Iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Cărtrescu, cuvintele grele pentru guvernul Dragnea-Grindeanu. “Poporul român n-a ales guvernul ăsta de semi-oligofreni și semi-analfabeți”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mircea-cartarescu1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mircea-cartarescu1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 97 Vizualizari <!-- --> Mircea Cărtărescu Într-o postare pe pagina domniei sale...

Preluat de la EVZ