loading…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat în această seară că îi erau cunoscute planurile președintelui Klaus Iohannis de a iniția un referendum pe tema legilor privind justiția întrucât se încadrează în ”logica unui om care a pierdut alegerile”.

”Eu și Grindeanu știam că Iohannis vrea referendum”, a susținut Dragnea la România Tv, adăugând că un astfel de demers este ”în logica unui om care a pierdut alegerile” și vrea să își resusciteze susținătorii.

El a mai afirmat că una din țintele lui Iohannis o reprezintă dorința ca Guvernul să nu pună în aplicare programul de guvernare.

”Planul lu Iohannis e ca acest Guvern să fie dat jos până la vară”, a spus liderul PSD, acuzându-l pe șeful statului că și-a încălcat jurământul și a urmărit prin participarea la ședința de Guvern să facă să se vorbească despre grațiere pentru a justifica apoi că aceasta este o temă de interes național.

El a negat că PSD vrea suspendarea lui Iohannis.

”Iohannis își cere suspendarea. Cred că vrea o suspendare pentru a putea aveo tribună, pentru a merge în țară și a se victimiza. Nu suntem interesați de asta, eu nu sunt interesat acum de ideea de susepndare”, a adăugat Dragnea.

El a precizat că PSD va declanșa în primăvară două referendumuri – pe tema familiei și privind regimul imunităților din România.

”Nu sunt de acord cu imunitatea parlamentară, dar nici cu cea a președintelui”, a reiterat social-democratul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-stiam-ca-iohannis-vrea-referendum-e-in-logica-unui-om-ce-a-pierdut-alegerile-35144.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-stiam-ca-iohannis-vrea-referendum-e-in-logica-unui-om-ce-a-pierdut-alegerile-35144-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv