Autor:
Matei Năstase
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 7 Comentarii
| 635 Vizualizari

<!–

–>

Al treilea om în stat, Liviu Dragnea, spune că știa încă de acum două săptămâni că președintele Klaus Iohannis avea să anunțe un referendum privind modificarea Codului Penal pentru amnistie și grațiere.

”Primul ministru a cerut înainte să plecăm să ne vedem cu doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh. Am aflat că o să se organizeze un miting. Știam de acum două săptămâni că președintele are de gând organizarea unui referendum. De aia a făcut și acest spectacol neconstițional la guvern. Și eu și primul ministru știam că o să vrea să organizee un referendum”, a susținut Liviu Dragnea în direct la România TV.

Șeful Camerei Deputaților a mai arătat că scopul lui Klaus Iohannis este ”dărmarea guvernului”.

Privind vizita în SUA, Dragnea a subliniat că nu a plătit niciun ban pentru a lua cina cu Donald Trump.

”Oamenii ăia de acolo au vrut să vorbească cu noi. Nu am mers să spunem ce băieți frumoși suntem noi. Am mai auzit că am plătit un milion de euro să fac fotografii cu Donald Trump. Sper ca această mincună să nu ajungă în SUA. Mă voi adresa în instanță”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea spune că ”Iohannis își cere suspendarea. Noi nu suntem interesați de acest scenariu oricum.”

Tag-uri:
liviu dragnea, psd, klaus iohannis, referendum, romania tv, donald trump, vizita, sua

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, ATAC DEVASTATOR PENTRU PREȘEDINTE: ”Iohannis își cere SUSPENDAREA”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea_4-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea_4-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | luni, 23 ianuarie 2017 | 7 Comentarii | 635 Vizualizari <!-- --> Al treilea om în stat, Liviu Dragnea,...

Preluat de la EVZ