Autor:
Adrian Dumitru
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

<!–

–>

Incidente neplăcute în timpul unei întîlniri de maximă importanţă pentru România. În cursul zilei de vineri, o delegaţie din Kazahstan a sosit în ţara noastră pentru a discuta despre prelungirea memorandumului dintre România şi Rompetrol.

Din păcate, delegaţia kazahilor a fost nevoită să simtă pe pielea lor cum decurg lucrurile într-o instituţie importantă. Aceştia au rămas blocaţi în liftul din sediul ministerului şi doar intervenţia cu răngi a SPP-iştilor a făcut ca situaţia să revină sub control, a dezvăluit Ziarul Bursa. 

În cadrul întâlnirii kazahii i-au transmis ministrului că o prelungire a memorandumului dintre statul nostru şi Rompetrol, semnat în 2013, şi care a expirat la finalul anului trecut, reprezintă o prioritate. La rândul său, ministrul Toma Petcu a spus că va reanaliza înţelegerea.

Tag-uri:
Rompetrol, Kazahstan, SPP

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incident HALUCINANT în timpul unei întîlniri CAPITALE! SPP a INTERVENIT cu RĂNGI!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/minister-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/minister-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Adrian Dumitru | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari <!-- --> Incidente neplăcute în timpul unei întîlniri...

Preluat de la EVZ