Autor:
Andrei Călin
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 64 Vizualizari

<!–

–>

Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a ratat transferul lui Constantin Budescu, după ce atacantul a preferat să rămână la Astra Giurgiu.

Deși a negociat în ultimele săptămâni cu Gigi Becali, Constantin Budescu a decis, astăzi, să rămână la Astra Giurgiu, sub comanda lui Marius Șumudică. Becali l-a atacat pe „Sărmăluță” și i-a reproșat acestuia că are un caracter îndoielnic. „Să vă spun ce s-a întâmplat, aşa ceva nu mi s-a întâmplat toată viaţa. Vineri am vorbit cu el, era ceasul 22-23. Mi-a zis că dacă îi satisfac pretenţiile despre care s-a scris – 20.000 de euro pe lună – şi o primă de instalare de 200.000 de euro- vine. “Bine, mă, îţi dau!”. I-am trimis contractul, l-am chemat pe Vali la 12 noaptea de acasă, a lucrat săracul până la 4 dimineaţa la contract. A mai vrut o primă suplimentară la Liga Campionilor sau Europa League. I-am pus-o şi pe aia în contract. Avea avion la 5 dimineaţa, trebuia să plece. S-a sucit, că trebuie să mai vorbească cu familia. El avea nevoie de contract să îl arate celor de la Astra. Să îi dea Dumnezeu sănătate, dar putea să îmi spună: “nea Gigi, fă-mi un contract ca să supralicitez cu Astra”. Îi făceam, pe cuvânt. Acum, la revedere, nu poţi să faci fotbal cu asemenea caractere, nu mă mai interesează”, a spus Becali la Digi Sport.

Tag-uri:
becali, sumudica, steaua, astra giurgiu, liga campionilor

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali a luat foc după ce ratat transferul unuia dintre cei mai valoroși jucători din LIGA I: „Nu poți face fotbal cu așa CARACTER”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gigi-becali-465x390-11.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gigi-becali-465x390-11-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 64 Vizualizari <!-- --> Gigi Becali Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a...

Preluat de la EVZ