loading…

Furtunile violente și ploile torențiale care s-au abătut în acest weekend asupra regiunilor din sud-estul Statelor Unite au provocat moartea a cel puțin 18 persoane în statele Georgia și Mississippi, potrivit celui mai recent bilanț al autorităților americane.

Cel puțin paisprezece oameni au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică în Georgia (sud-est), zonă lovită de o furtună violentă, a precizat într-un comunicat Agenția de securitate internă și a serviciilor de urgență ale statului (GEMA). Cinci persoane sunt încă date dispărute potrivit primarului din Adel, Buddy Duke, informează Agepres.

Guvernatorul Georgiei, Nathan Deal, a declarat stare de urgență în șapte districte din acest stat, conform GEMA. 

Opt dintre decesele din Georgia s-au petrecut în Cook (sud). Dintre acestea, șapte persoane și-au pierdut viața într-un parc de rulote, potrivit AFP.

Șase alte persoane au murit în alte zone din acest stat, mai arată GEMA. 

Alte patru persoane au murit și 20 au fost rănite sâmbătă dimineață după ce o tornadă a măturat sudul Mississippi (sud), potrivit Agenției pentru serviciile de urgență din acest stat.

Cel puțin 20 de tornade se crede că au măturat în weekend sud-estul SUA, mai arată DPA. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cel-putin-18-persoane-au-murit-in-urma-furtunilor-din-sua-video-35106.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cel-putin-18-persoane-au-murit-in-urma-furtunilor-din-sua-video-35106-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv