Autor:
Andrei Vişan
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 418 Vizualizari

<!–

–>

Florian Coldea are tot mai mult de a face cu Seychelles

Generalul SRI în rezervă Florian Coldea are un văr primar care a încasat, prin contracte cu cu statul aproape 85 de milioane de euro.

Firma condusă de George Tudor Coldea, vărul fostului adjunct al SRI, a primit în ultimii ani peste 5.000 de contracte de la stat. Mai bine de 4.000 dintre aceastea au fost atribuite direct între anii 2007-2016, scrie Jurnalul Național.

Printre clienţii s-a aflat inclusiv SRI, generalul cumpărând consumabile şi servicii medicale de la propriul său văr.

“Vărul generalului SRI a vândut părțile sociale ale unei firme din Cluj către un offshore cu sediul în insula Seychelles. Este vorba despre o căsuță poștală deținută, în prezent, de un asociat al lui George Tudor Coldea într-o companie clujeană ce activează în domeniul consultanței pentru afaceri si management, asociat care a dispărut, odată cu intrarea firmei în insolvență.

Lichidatorul judiciar al fostei firme la care George Tudor Coldea a deținut acțiuni susține, în fața unei instanțe de judecată, că nu reușește să intre în posesia documentelor contabile ale societății și nici a inventarului bunurilor deținute de aceasta, întrucât reprezentantul offshore-ului din Seychelles a dispărut fără urmă.

Firma în cauză este acuzată că a derulat operațiuni economice generatoare de profit și că nu a depus la organele fiscale bilanțul contabil și nici nu a declarat aceste activități.

Jurnalul Național continuă seria dezvăluirilor privind o serie de coincidențe referitoare la vărul primar al lui Florian Coldea, George Tudor, și scandalul momentului în care este implicat fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații.

Unul dintre cei mai “fierbinți cartofi” aruncați de fostul deputat Sebastian Giță la adresa lui Florian Coldea a fost devoalarea faptului că, în 2010, cei doi și-au petrecut împreună o vacanță de zece zile în exotica insulă Seychelles. Ce legături există înte familia Coldea și această locație urmează să deslușim în cele ce urmează”, scrie Jurnalul Național

Tag-uri:
coldea, florian coldea, sri, jurnalul national, Seychelles

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANCHETA CARE ÎL DEVASTEAZĂ PE FLORIAN COLDEA. Vărul primar al fostului şef operativ SRI a încasat ZECI DE MILIOANE DE EURO din contracte cu statul. DETALIILE CARE ZGUDUIE ROMÂNIA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/florian-coldea_2-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/florian-coldea_2-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Andrei Vişan | luni, 23 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 418 Vizualizari <!-- --> Florian Coldea are tot mai mult de a...

Preluat de la EVZ