Autor:
Andrei Călin
|
luni, 23 ianuarie 2017 | 4 Comentarii
| 873 Vizualizari

<!–

–>

Anamaria Prodan

Impresarul Anamaria Prodan a declarat că legendele Stelei ar fi trebuit păstrate în cadrul clubului, dar nu în funcțiile de antrenori pentru copii.

Anamaria Prodan a spus, astăzi, că jucătorii legendari ai Stelei, care au câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, ar fi trebuit să-și găsească un loc în cadrul clubului „roș-albastru”. Pe de altă parte, Anamaria a făcut referire și la câțiva foști jucători care ar avea probleme cu alccolul și nu ar fi putut să antrenze.

„Legendele Stelei trebuiau păstrate în cadrul clubului, dar nu puteau fi puse să antreneze la Academia Stelei. Acolo este aurul, de acolo vin copiii. Nu poți să dai juniorii pe mâna oricui. Dacă vine unul, Dumnezeu să mă ierte, care bea 25 de ore din 24 și care vine mirosind a băutură la antrenament și zice Hai, bă, dați drumul la alergare, nu poți face performanță. Trebuie să fie oameni competenți, care să vrea să muncească și să vrea îi învețe pe copii. Gigi vrea jucători tineri și români la echipă”, a spus Anamaria la Sport.ro.

Tag-uri:
stelei, anamaria prodan, impresar, cupa campionilor, steaua, bautura

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AFIRMAȚII DURE despre LEGENDELE Stelei: „Nu poți face peformanță cu unul care BEA 25 de ore din 24”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/24_prodanca_Lib-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/24_prodanca_Lib-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | luni, 23 ianuarie 2017 | 4 Comentarii | 873 Vizualizari <!-- --> Anamaria Prodan Impresarul Anamaria Prodan a declarat...

Preluat de la EVZ