loading…

Zeci de mii de craioveni au rămas, din noaptea de sâmbătă spre duminică, fără apă caldă și căldură, din cauza unei avarii la Complexul Energetic Oltenia, unde un cazan s-ar fi fisurat.

Problema a apărut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când temperatura agentului termic livrat de Complexul Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II în Craiova a început să scadă treptat, după ce unul dintre cazanele Complexului s-ar fi fisurat, scrie Mediafax.

Drept urmare, zeci de mii de craioveni nu au nici apă caldă, nici căldură.

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia susțin că problema va fi rezolvată în cursul zilei de duminică.

“Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire și preparea apei calde menajere în municipiul Craiova, astăzi, 22 ianuarie 2017, din cauza unei avarii produsă la SE Craiova II. Reluarea furnizării agentului termic se va face în jurul orei 19.00”, se arată într-un comunicat transmis de Complexul Energetic Oltenia.

Nu este pentru prima dată, în acest an, când craiovenii rămân fără apă caldă și căldură. În urmă cu zece zile, o conductă de agent termic s-a spart din cauza gerului, astfel că furnizarea agentului termic a fost sistată în cartierul Valea Roșie. Locatarii a aproximativ 350 de scări de bloc nu au primit căldură în calorifere mai bine de 24 ore, până ce conducta a fost reparată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/zeci-de-mii-de-oameni-lasati-fara-apa-si-caldura-din-cauza-unei-avarii-a-complexului-energetic-35065.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/zeci-de-mii-de-oameni-lasati-fara-apa-si-caldura-din-cauza-unei-avarii-a-complexului-energetic-35065-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv