loading…

Un jandarm care asigura ordinea publică în zona Piața Universității a fost rănit după ce a fost lovit de un bărbat.

Surse din jandarmerie au precizat că atacatorul nu era protestatar, fiind vorba, din primele informații, despre un șofer nervos.

Jandarmul a fost lovit în zona feței, nefiind necesară deplasarea lui la spital. Echipaju O ambulanță i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, acesta revenind în dispozitiv. Incidentul ar fi avut loc după ce protestatarii au plecat din Piața Universității către Piața Victoriei.

Surse din rândul jandarmeriei au declarat pentru Mediafax că bărbatul care l-a lovit pe jandarm nu ar fi fost participant la protest, fiind vorba despre un șofer nervos, din primele informații. Acesta a fost dus la secția de poliție.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-jandarm-de-la-protestul-din-capitala-a-fost-ranit-de-un-barbat-atacatorul-nu-este-protestatar-35092.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-jandarm-de-la-protestul-din-capitala-a-fost-ranit-de-un-barbat-atacatorul-nu-este-protestatar-35092-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv