loading…

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Găești, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de 8 ori de iubitul ei, un interlop, client vechi al Poliției. Totul s-a întâmplat în apartamentul celor doi din Găești.

Se pare că cei doi s-au certat, iar concubinul – într-un moment de nebunie –  a vrut probabil să o omoare, notează adevarul.ro.

Interlopul, cunoscut printre prieteni ca “Piperash”, în vârstă de 34 de ani, din Titu, a luat foc atunci când în telefonul iubitei sale a văzut un mesaj compromițător, de la un alt bărbat.

De altfel, aceasta îi spusese de câteva zile interlopului că vrea să se despartă de el.

În acel moment, bărbatul a pus mâna pe cuțit și i-a aplicat nu mai puțin de 8 lovituri de cuțit în spate, în zona plămânilor, potrivit unor surse judiciare. Tânăra a fost transportată la spital și, din fericire, viața nu i-a fost pusă în primejdie. Ea a rămas însă internată, pentru investigații suplimentare la Spitalul din Titu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-interlop-si-a-injunghiat-iubita-de-opt-ori-din-cauza-unui-mesaj-pe-telefon-35062.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-interlop-si-a-injunghiat-iubita-de-opt-ori-din-cauza-unui-mesaj-pe-telefon-35062-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv