loading…

În miez de noapte, pe când distracția era în toi, sute de persoane au fost prinse în capcana de foc care a transformat Clubul Bamboo, din Capitală, într-o uriașă torță.

Cum numai ei au știut, tinerii s-au salvat până la ultimul și au ieșit în stradă pentru a cere ajutor. Acolo, s-au consumat scene incredibile, halucinante, susțin martorii, potrivit libertatea.ro.

Răniții au fost taxați de ”pirați” cu sute de lei! Pentru o cursă! Mai mulți taximetriști, de fapt niște indivizi abjecți mânați doar de dorința unor câștiguri scăldate în suferința oamenilor, le-au cerut tinerilor scăpați din iadul de foc chiar și patru sute de lei pentru a-i duce la cel mai apropiat spital sau acasă!

Toată nebunia s-a declanșat în momentul în care petrecăreții au început să observe că fumul gros – venit parcă de nicăieri -, inundă rapid una dintre halele în care se bea și se dansa. Cu gândul la nenorocirea din Colectiv, tinerii au făcut orice pentru a se salva din calea flăcărilor ucigașe:  s-au călcat în picioare și chiar au sărit de la înălțimea teraselor clubului.

Unii au aterizat în apele reci ca gheața ale Lacului Tei, alții pe pământul acoperit de zăpadă, cu picioarele lovite. Într-un efort supraomenesc, cele câteva sute de clienți au reușit să iasă din halele care până la urmă s-au prăbușit sub mușcătura limbilor de foc.

În acele clipe nebune, ca la un semn, și-au făcut apariția pe aleile din apropierea clubului mai muți taximetriști. Dar nu ca să-i ajute pe bieții oameni așa cum ar fi fost normal, nu ca să facă o cursă doar din omenie, ci pentru a-i jecmăni pe răniți! Martorii care au asistați înmărmuriți la acele scene halucinante vorbesc despre ”negocieri” care întreg orice imaginație.

”Am ieșit în stradă când am auzit zgomotele de la sirene și țipetele tinerilor. Unii erau uzi până la piele, alții erau răniți. Toți erau speriați. Umblau bezmetici dintr-o parte-ntr-alta. Nu aveam cu ce să-i ajut… Atunci au apărut niște taximetriști care le cereau pentru o cursă câte 200-300 de lei și chiar patru sute de lei! Nu-mi venea să cred ce văd și ce aud! Taximetriștii le ziceau să se strângă mai mulți la o mașină ca să poată să plătescă”, a declarat unul dintre cei care locuiesc în apropierea clubului mistuit de flăcări.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/taximetristii-au-profitat-de-ranitii-de-la-bamboo-sute-de-lei-pentru-un-drum-la-spital-35074.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/taximetristii-au-profitat-de-ranitii-de-la-bamboo-sute-de-lei-pentru-un-drum-la-spital-35074-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv