loading…

Scandal la o școală de șoferi din Iași, unde șase elevi au rămas cu ochii în soare, după ce polițistul s-a enervat și i-a lăsat baltă, nemulțumit de starea autovehiculului pe care susțineau examenul.

Elevii sunt scandalizați că autovehiculul cu care au făcut cursul pentru a obține categoria C nu avea nici măcar căldură, iar portiera era legată cu sârmă. Șase candidați au trebuit să-și reprogrameze examenul de poligon, iar unii dintre ei își vor banii înapoi, notează ziaruldeiasi.ro.

Dacă elevii și-au vărsat năduful pe școala de șoferi, patronul acestuia arată cu degetul spre polițiști. La rândul lor, polițiștii arată către școala de șoferi.

„Mașina nu arată bine, nu se deschid portierele, nu se încălzește, nu funcționează compresorul, frâna se activează după câteva secunde după ce o calci. Polițistul a spus că nu este permis ca o școală de șoferi să dețină o mașină de genul acesta“, a declarat unul dintre elevii școlii de șoferi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/33-35061.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/33-35061-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv