Autor:
Andrei Micşa
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 142 Vizualizari

<!–

–>

Donald Trump

Președintele SUA, Donald Trump, a reacționat duminică pe Twitter după manifestațiile masive împotriva sa desfășurate în ziua precedentă, el întrebându-se de ce participanții la aceste proteste nu au mers la vot pe 8 noiembrie, adoptând însă un ton mai conciliant într-o altă postare o oră mai târziu, arată AP citat de agerpres.

“Am văzut manifestațiile de ieri, dar am impresia că tocmai am avut alegeri! De ce acești oameni nu au mers la vot ?”, a scris Trump pe Twitter. El a criticat și celebritățile care s-au remarcat la aceste proteste și care în opinia noului președinte au făcut astfel „mult rău”. 

Dar într-o a doua postare apărută o oră mai târziu, Trump a admis că manifestațiile pașnice sunt un drept esențial în democrația americană.

“Chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord, recunosc dreptul oamenilor de a-și exprima punctul de vedere”, a menționat președintele pe rețeaua de socializare.

Tag-uri:
Donald Trump, SUA, america, raspuns, manifestatie, protest

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răspunsul FABULOS al lui Donald Trump pentru manifestanții ce au protestat împotriva sa.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump_15-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump_15-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 142 Vizualizari <!-- --> Donald Trump Președintele SUA, Donald Trump, a reacționat...

Preluat de la EVZ