Autor:
Costin Popa
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 75 Vizualizari

<!–

–>

Raed Arafat a făcut o serie de declaraţii incredibile după incebdiul din Bamboo. Secretarul de stat din MAI nu a exclus faptul ca în club să fi rămas cineva.

”De la început am zis că nu excludem să fie cineva în clădire. Rămânem cu precauția că putem descoperi o persoană care a rămas înăuntru. Sunt aspecte care pot să apară și nu le excludem, deși probabilitatea este mică. Pompierii nu au intrat la început, pentru că a fost risc de prăbușire. Și clădirea chiar a căzut. S-a dat recomandare în scris ca pompierii să nu intre înăuntru”, a spus secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, sâmbătă, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Potrivit șefului ISU, apelul care anunța incendiul de la Bamboo a venit la ora 3.32 sâmbătă dimineață, iar primele echipaje au sosit acolo la ora 3.47.

Tag-uri:
Raed Arafat, incendiu bamboo, incendiu club, club bamboo, incendiu, anunt socant, raed arafat mai

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Raed Arafat, IPOTEZĂ ŞOCANTĂ DUPĂ INCENDIUL DEVASTATOR DIN BAMBOO: “Nu exclud ca cineva să fi rămas în clădire”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raed-arafat-a-plecat-din-platoul-tvr-dupa-ce-a-fost-intrebat-daca-va-demisiona-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raed-arafat-a-plecat-din-platoul-tvr-dupa-ce-a-fost-intrebat-daca-va-demisiona-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Costin Popa | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 75 Vizualizari <!-- --> Raed Arafat a făcut o serie de...

Preluat de la EVZ