loading…

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, astăzi, scor 0-0, meciul amical disputat în cantonamenentul din Antalya, împotriva formației Neftekhimik Nizhnekamsk din Rusia, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

Antrenorul Flavius Stoican a încercat să folosească echipe diferite în cele două reprize, dar a trimis o serie de jucători pe teren și în repriza a doua din cauza unor accidentări. În prima echipă au evoluat Răzvan Stanca, Denis Brînzan, Cornel Ene, Florin Ilie, Sorin Bușu, Ionuț Zaina, Laurențiu Tudor, Dragoș Firțulescu, Olivian Surugiu, Cătălin Hlistei și Daniel Mărgărit iar din minutul 27 Cosmin Mihai a intrat pe teren în locul lui Surugiu care s-a accidentat ușor, conform Mediafax.

În partea a doua a meciului au mai evoluat cei doi portari Daniel Popescu iar din minutul 70 Răzvan Negrilă, precum și Ionuț Trocan, Cornel Ene (min. 80 Laurențiu Tudor), Ionuț Tătaru, Paul Păcurar, Adelin Pîrcălabu, Ionuț Zaina (min. 70 Ionuț David), Sorin Bușu (min. 75 Cosmin Mihai), Yasin Hamed, Bogdan Dănăricu, Gabriel Dodoi.

Pe parcursul reprizei secunde Ene, care a jucat și prima repriză, a fost înlocuit din minutul 80 de Laurențiu Tudor, și el prezent pe teren și în prima parte a meciului. Bușu a fost înlocuit în minutul 75 de Cosmin Mihai care a jucat și în prima repriză iar Zaina, din minutul 70 a fost înlocuit de David.

Nu au fost folosiți în acest al treilea meci amical Rodemis Trifu, care a suferit o leziune musculară la precedentul amical și a fost trimis azi în România pentru investigații medicale și tratament dar nici Erico da Silva și Daniel Stana care acuză mici probleme medicale de la amicalul cu Krylya Sovetov și au fost menajați. Astăzi a ajuns în cantonamentul de la Side al pandurilor și Elton da Silva, fratele geamăn al lui Erico da Silva care a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/pandurii-targu-jiu-fc-neftekhimik-nizhnekamsk-scor-0-0-intr-un-meci-amical-35088.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/pandurii-targu-jiu-fc-neftekhimik-nizhnekamsk-scor-0-0-intr-un-meci-amical-35088-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv