loading…

O fetiță în vârstă de doi ani și patru luni a murit, sâmbătă seara, în urma unui incendiu produs la o casă din localitatea timișeană Sânpetru Mare, iar fratele acesteia, de patru ani, a avut nevoie de îngrijri medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș, incendiul a izbucnit la o locuință din satul Sânpetru Mare, sâmbătă seara.

La locul intervenției s-au deplasat patru autospeciale, dintre care două de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe și nouă pompieri, scrie Mediafax.

“Din păcate, în urma incendiului a rezultat o victimă, o fetiță de doi ani și patru luni, care nu a mai putut fi salvată de echipajele de prim ajutor prezente la fața locului. Fratele fetiței decedate, în vârstă de patru ani, care dormea împreună cu aceasta în încăperea incendiată, a fost salvat și a primit îngrijirile medicale din partea echipajelor SAJ”, arată ISU “Banat”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-fetita-de-doi-ani-a-murit-iar-fratele-ei-de-patru-ani-a-avut-nevoie-de-ingrijri-medicale-dupa-ce-un-incendiu-le-a-mistuit-casa-35067.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/o-fetita-de-doi-ani-a-murit-iar-fratele-ei-de-patru-ani-a-avut-nevoie-de-ingrijri-medicale-dupa-ce-un-incendiu-le-a-mistuit-casa-35067-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv