Autor:
Adrian Dumitru
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 16 Vizualizari

<!–

–>

Noi declaraţii ies la suprafaţă după incendiul petrecut pe marginea lacului Tei, în clubul Bamboo. Cătălin Dumitraşcu, unul dintre martorii evenimentului, a făcut dezvăluiri care protejează patronii localului de lux.

Martorul a dezvăluit, pentru Digi24, modul în care au fost evacuaţi. “Eram în mijlocul clubului. Am văzut la un moment dat că oamenii au început să vorbească, să se panicheze, să înceapă să se mişte. Nu mi-am dat seama de ce. M-am gândit că este o altercaţie sau ceva de genul ăsta. Fiind în club, m-am gândit că se întâmplă chestii de genul ăsta, apoi am auzit semnalul de la securitate ca toată lumea să evacueze. Am început să ne mişcăm mai virulent, să zic aşa. Am ieşit pe ieşirea din spate, care trece prin acea terasă amenajată pentru fumat. Eram la jumătate. Aveam în faţă câteva zeci de persoane, în spatele meu aveam câteva sute, eram în primul val. Oamenii nu se călcau în picioare. Oamenii ieşeau, cel puţin în primele valuri, foarte ok.

Panica a fost controlată. Panica fost de genul marş forţat: Haideţi, Haideţi, Haideţi ! Nu am văzut să cadă nimeni pe această parte pe care am fost eu.

Ultima imagine pe care o am în minte este că toată lumea se uita către centrul tavanului, undeva la mijlocul clubului, în tavan. Incendiul nu a fost cu siguranţă din interiorul clubului, de la clienţi, artificii, orice speculaţie de genul ăsta”

Tag-uri:
Bamboo, incendiu bamboo, Bucureşti, Tei, marturii cutremuratoare, marturii bamboo, bamboo

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MĂRTURII CUTREMURĂTOARE DIN INFERNUL DE LA BAMBOO. Un martor DESCRIE MOMENTELE DE GROAZĂ: “Aşa am reuşit să ieşim”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-bamboo_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-bamboo_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Adrian Dumitru | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 16 Vizualizari <!-- --> Noi declaraţii ies la suprafaţă după...

Preluat de la EVZ