Autor:
Carmen Vintilă
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 194 Vizualizari

<!–

–>

Descinderea președintelui Klaus Iohannis la ședința de Guvern de săptămâna trecută și modul în care au reacționat premierul și miniștrii au dat naștere ironiilor și parodiilor.

Sorin Grindeanu a mărturisit că a aflat de la SPP că președintele se apropia de Guvern, ministrul Justiției, Florin Iordache venise cu ordonanța de urgență privind grațierea datata cu 18.01 2017, iar Klaus Iohannis a vorbit despre elefanți. În tot acest timp, liderul PSD Liviu Dragnea se afla în SUA.

“Este un elefant in incapere, dar nu se vede. Sunt 2 elefanti de fapt, ordonanta de gratiere si de modificare a Codurilor penale”, a dezvăluit Klaus Iohannis, în timp ce Sorin Grindeanu își plimba pixul dintr-o mână într-alta.

Un video în care ședința de guvern este parodiată a devenit viral pe internet: 

“Totul era conform celor indicate de la partid. Mă duc spre sala de ședințe, îl văd pe Iohannis pe culoar cu SPP-ul.Grindeanu nu știa pe unde să scoată cămașa. L-a sunat disperat pe Dragna în America.Și când s-a răspuns la apel a intrat mesageria vocală. Iohannis l-a văzut și l-a invitat la o discuție privată. Iordache când a auzit încerca să se ascundă.L-a văzut Iohannis și l-a chemat și pe el. Erau amândoi terminați Nu le-a spus Dragnea ce să facă dacă apare Iohannis. (…) Când vorbea Iohannis, Grindeanu se uita în gol și se gândea: Cum îi explic eu lui Liviu acum?!”. 

Tag-uri:
Guvern, Sorin Grindeanu, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, PSD, OUG, gratiere, Florin Iordache

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IRONIE DEVASTATOARE LA ADRESA OAMENILOR CARE CONDUC ROMÂNIA. Iohannis şi Grindeanu sunt ACTORI în parodia care a ISTERIZAT REŢELELE DE SOCIALIZARE | VIDEO INCENDIAR.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/04-05-iohannis-grindeanu-agerpres-9408564-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/04-05-iohannis-grindeanu-agerpres-9408564-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | duminică, 22 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 194 Vizualizari <!-- --> Descinderea președintelui Klaus Iohannis la ședința...

Preluat de la EVZ