loading…

Focul de la Bamboo încă nu a fost lichidat nici după 29 de ore. Pompierii se luptă și acum să stingă incendiul, cea mai mare parte a clubului s-a prăbușit, iar echipele de intervenție nu au reușit încă să verifice toate încăperile localului.

Criminaliștii așteaptă aprobarea pompierilor pentru a putea intra să preveleze primele probe din interiorul clubului Bamboo. Orice probă rămasă este foarte importantă pentru stabilirea cauzelor incendiului devastator. La 24 de ore după dezastru, focul nu a fost stins în totalitate.

Anchetatorii au descoperit probleme în acte chiar din prima zi. La anchetă participă polițiștii de la Omoruri și persoane importante ar putea fi audiate.

RECOMANDARE – INCENDIU la Clubul BAMBOO din Capitală! Clădirea s-a prăbușit, zeci de răniți au ajuns la spital – GALERIE FOTO/VIDEO

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-bamboo-focul-nu-a-fost-stins-nici-dupa-29-de-ore-pompierii-nu-au-putut-intra-in-toate-incaperile-localului-35060.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-bamboo-focul-nu-a-fost-stins-nici-dupa-29-de-ore-pompierii-nu-au-putut-intra-in-toate-incaperile-localului-35060-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv