Autor:
Ana Petrescu
|
duminică, 22 ianuarie 2017 | 4 Comentarii
| 452 Vizualizari

<!–

–>

Primarul sectorului 2, Mugur Mihai Toader, a declarat că clubul Bamboo funcționa pe propria răspundere. ISU a anunțat că societatea a primit trei amenzi foarte mari pentru probleme la instalația electrică și lipsa unei autorizații de securitate la incendiu.

“Primăria emite numai autorizația de funcționare pentru desfășurarea activităților de alimentație publică, pe care Bamboo nu o avea. Autorizația nu a fost emisă pentru că documentația este incompletă. Autorizația de siguranță la incendiu e dată de ISU. Din cîte știu au documentația făcută. Știți că s-a prorogat termenul până în 30 iunie 2017 al autorizației de funcționare. Până atunci funcționează pe proprie răspundere. Nu intră în atribuțiile noastre să emitem o astfel de autorizație”, a spus Toader, la Antena 3. 

Purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, a afirmat că cei de la Bamboo au solicitat în 2009 o autorizație de securitate la incendiu și că “ulterior era obligatia proprietarului să solicite autorizația de siguranță la incendiu, lucru care nu s-a întâmplat”. 

“Avizul de securitate a fost solicitat în 2009. S-au respectat normele şi a fost emis acest aviz. Ulterior, era de obligaţia propritarului să ceară un alt aviz. 25 mai 2015 amendă de 5500 de lei. 13 noiembrie 2015, două amenzi de 15.000 de lei. Noiembri 2016, amendă de 2000 de lei pentru probleme cu evacuarea. Controalele desfăşurate din noiembrie 2015, de când a intrat în vigoare hotărârea de Guvern care a dat posibilitatea ISU de a închide clubul, deficienţele nu puteau constitui temei pentru închiderea clubului. Exista o stare de pericol ca la orice alt operator economic. Există risc iminent. E ordin să nu se intre înăuntru. Din imaginile vizializate până acum, clubul era plin”, a spus Daniel Vasile, purtator de cuvânt ISU.

El a mai spus că societatea a primit trei amenzi în ultimii doi ani de la ISU din cauza neregulilor descoperite la instalația electrică. 

Tag-uri:
bamboo, incendiu, autorizatie, isu, primaria sector 2, mugur toader, mugur mihai toader, daniel vasile

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Detalii halucinante despre funcționarea clubului Bamboo. Societatea, amendată de ISU pentru NEREGULI la INSTALAȚIA ELECTRICĂ.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-bamboo-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/incendiu-bamboo-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Ana Petrescu | duminică, 22 ianuarie 2017 | 4 Comentarii | 452 Vizualizari <!-- --> Primarul sectorului 2, Mugur Mihai Toader, a...

Preluat de la EVZ