loading…

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în jurul mediilor climatologice la începutul săptămânii viitoare, informează ANM.

Luni, în sudul și în estul țării înnorările vor fi în general persistente, local se va semnala ceață, iar izolat și trecător va burnița sau va fulgui. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4 și 6 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -16…-14 grade. La București, temperatura maximă va fi de 0…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade.

Marți, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în regiunile extracarpatice, în timp ce noaptea nebulozitatea va cuprinde în special centrul, sudul și estul teritoriului și va ninge slab în nordul Moldovei și posibil în Lunca Dunării. Temperaturile maxime se vor situa în general între -4 și 4 grade, iar cele minime între -11 și -3 grade, local mai scăzute în Transilvania.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cum-va-fi-vremea-la-inceputul-saptamanii-viitoare-prognoza-meteo-35078.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/cum-va-fi-vremea-la-inceputul-saptamanii-viitoare-prognoza-meteo-35078-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv