loading…

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au efectuat controale inopinate la cluburi și discoteci de pe raza județului, în urma acestei acțiuni fiind aplicate zeci de amenzi și avertismente pentru neregulile constatate.

Potrivit unui informări transmise, duminică, de ISU Prahova, controalele au avut loc în perioada 21-22 ianuarie, cu precădere pe parcursul nopții, în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașul Vălenii de Munte și în comunele Ceptura și Tomșani.

În urma celor opt controale efectuate, au fost constatate 34 deficiențe, dintre care 15 au fost înlăturate pe timpul verificărilor.

De asemenea, au fost aplicate 34 sancțiuni contravenționale, respectiv 22 de avertismente și 12 amenzi, în cuantum de 22.000 lei.

“Principalele nereguli identificate în teren au constat în: exploatarea instalațiilor electrice cu defecțiuni/improvizații, neobținerea autorizației de securitate la incendiu, nefuncționarea iluminatului de securitate pentru marcarea căilor de evacuare, neactualizarea/neelaborarea actelor de autoritate și evidențelor specifice de apărare împotriva incendiilor, neverificarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, blocarea/reducerea gabaritului căilor de evacuare, neorganizarea corespunzătoare a instructajului în domeniul situațiilor de urgență, neafișarea/neactualizarea planurilor de evacuare în caz de incendiu, neorganizarea intervenției la locul de muncă, neactualizarea planurilor de evacuare ale utilizatorilor în cazul producerii unei situații de urgență”, arată ISU Prahova.

Activitățile au fost derulate de pompieri și reprezentanți ai inspectoratelor de poliție și de jandarmi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/controale-de-amploare-ale-pompierilor-in-cluburi-si-discoteci-amenzi-si-avertismente-pentru-nereguli-35059.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/controale-de-amploare-ale-pompierilor-in-cluburi-si-discoteci-amenzi-si-avertismente-pentru-nereguli-35059-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv